Проекти

В тази галерия можете да видите някой от нашите реализации в сферата на интериорния дизайн на частни домове, ресторанти и ловни хижи.

Маси

В тази галерия можете да се насладите на детайлни снимки на фладерите на дървесината на масите с които разполагаме.

Дървени мивки

Дървни мивки | Дезарт

В тази галерия можете да видите нашите дървени мивки, за да си представите как биха допълвали интериора на Вашият дом.

Музей на виното, Плевен

Музеят на виното е създаден през 2008 г. и се помещава в една от пещерите на парк „Кайлъка”. Идеята на основната маса с диаметър 5 метра е да събира цял автобус с туристи, за да дегустират заедно колекцията от вина на Синхрон Инвест.

Архив

Рекламен щанд Водка №5, изработен от неръждаема стомана | Дезарт

Нашата фирма се занимава също така и с дизайн на панаирни щандове. В тази галерия можете да видите щанда на Водка №5, рекламният  лондонски двуетажен автобус Атлантик и кадър от щанда на Винария 2004, преплитащ умело топлите цветове на ръждата, съчетани умело с модерното звучене на стегнатите форми на полираната ламирана.

Комплекс "Старосел"

Винарски комплекс Старосел

В тази галерия можете да видите нашата намеса за създаването на топлият интериор и духа на невероятният винарският комплекс "Старосел". Мебелите от масивна дървесина на Дезарт могат да се видят в ресторанта, включващ масивната дървена стълба, рецепцията, спа центъра, пиано бара, обзавеждането на хотелските стаи, включващо спалните, TV шкафовете, дървените мивки в по-луксозните стаи и много други.

Замъка "Равадиново"

Рицарска маса 'Замъка' Равадиново | Дезарт

В тази галерия можете да видите участието на Дезарт в обзавеждането на неповторимият замък "Влюбен във вятъра". Нашето участие включва огромната маса с дължина 12 метра, масите в ресторанта и други.